RUGALMAS ÉS JÖVŐBE TEKINTŐ BIOGÁZÜZEMEK

A biogáz üzemek tekintetében is vezető európai minőséget, komplex tervezési és vállalkozói kompetenciát ajánlunk. Megrendelőinknek minden esetben kényelmes, egy kézből származó, egységes és optimális megoldást kínálunk tervezéssel, megvalósítással és magabiztos garanciákkal. Saját fejlesztésű INWAFERM rothasztóink csúcsminőségű komponensekből és technológiával épülnek.

A keletkező biogáz tisztítására számos technológiával rendelkezünk, külön hangsúllyal a kéntelenítésen. Biogáz telepeinkhez a legkülönfélébb igényeknek megfelelő energiatermelő blokkot is szállítjuk, legyen szó gőztermelésről, vagy kapcsolt elektromos energiatermelésről, mint ahogy megépítjük a szükséges kiegészítő létesítményeket is pl. elő-és utótározók, kiszolgáló épületek, stb. Minden befektetés alapja a biogáz üzem mértékadó kapacitásának alapos meghatározása.

A gazdaságosság vizsgálatától az engedélyezési eljárás lefolytatásán át az energiatermelésig biztosítjuk a projekt előkészítését és végigvitelét, majd igény esetén biztosítjuk az elvárt gazdaságosságnak megfelelő üzemeltetést is.