Koncepció

Az INWAFERM technológia egy innovatív rothasztó reaktor típus, melyet alacsony beruházási- és üzemeltetési költség jellemez, emellett azonban igen sokféle szerves anyaggal üzemeltethető. Az Inwatech lapos építésű INWAFERM reaktortípusára jellemző, hogy igen magas szárazanyag szint mellett is jól üzemel. Az INWAFERM koncepció lényeges elemei:

Saját fejlesztésű, korszerű vezérlőrendszert alkalmazunk, melyet könnyedén lehet meglévő rendszerekhez is illeszteni. Tapasztalataink széleskörűek minden, a biogáz tisztítását, illetve energiaforrássá alakítását szolgáló berendezés tekintetében is (elektromos energia termelés, hőtermelés, biometán előállítás, gőztermelés). Az INWAFERM reaktorok kiválóan alkalmazhatók szennyvíziszapok rothasztására is.

Rugalmasság

Az INWAFERM megrendelői a legkülönfélébb mezőgazdasági szektorok, iparvállalatok, önkormányzatok, melyek számtalan fajta szerves hulladék hasznosítását tűzik ki célul. Az INWAFERM speciális kialakítása és az alkalmazott berendezések magas fokú technológiai rugalmasságot, üzemstabilitást, és üzembiztonságot nyújtanak.