Több mint 15 éves közép-és felső vezetői tapasztalattal rendelkezem az “energia” üzletágában, ahol több különböző pozícíóban tevékenykedtem.
Pályafutásom fejlődésének következő lépéseként 2017 közepén csatlakoztam az Inwatech céghez, hogy támogassam, és irányítsam a társaságot az előre látható nehéz időkben, miközben a cégnek összpontosítania kell a meglévő alapértékekre, és saját forrásaikra. Mivel a helyi piac gyorsan változik és zsugorodik, így a legjobb lehetőség a növekvő nemzetközi környezetvédelmi piacok felé nyitni. Az utóbbi években a közép-kelet-térségben, különösen Magyarországon, a technológiai ipar sokat változott a menedzsment, a technológia és az üzleti modell szempontjából.
Tekintettel a karrierem eredményeire, nemcsak egy társaság stratégiai menedzsmentjét ismerem, hanem a műszaki és gyakorlati részleteket is.
Folyamatosan új lehetőségeket keresek a fontos projektek felépítésére és hatékony végrehajtására az emberek / szervezetek támogatásával.
A kollégáim olyan vezetőként ismernek, aki képes stratégiailag fontos célok elérésére, miközben folyamatosan demonstrálom a teljes elkötelezettséget a profit maximalizálásához, a minőség, az időgazdálkodás, az új kihívások és ötletekre való nyitottság mellett.